banner



Sfantul Evanghelist Matei - Sfântul Apostol È™i Evanghelist Matei | Doxologia / Înainte de a ajunge apostol, a fost vameş şi se numea levi.

Nu ştim dacă a fost căsătorit. Vor 2 tagen · sfântul apostol şi evanghelist matei este unul dintre cei doisprezece apostoli aleşi de hristos. Potrivit tradiţiei, este autorul primei evanghelii. Eusebiu şi sfântul epifanie ne mărturisesc că matei a scris evanghelia în limba aramaică Înainte de a ajunge apostol, a fost vameş şi se numea levi.

Era originar din capernaum şi era fiul lui alfeu. ViaÅ£a Sfântului Apostol È™i Evanghelist Matei | Doxologia
Viaţa Sfântului Apostol și Evanghelist Matei | Doxologia from doxologia.ro
Nu ştim dacă a fost căsătorit. Înainte de a ajunge apostol, a fost vameş şi se numea levi. Vor 2 tagen · sfântul apostol şi evanghelist matei este unul dintre cei doisprezece apostoli aleşi de hristos. Eusebiu şi sfântul epifanie ne mărturisesc că matei a scris evanghelia în limba aramaică Era originar din capernaum şi era fiul lui alfeu. Potrivit tradiţiei, este autorul primei evanghelii.

Potrivit tradiţiei, este autorul primei evanghelii.

Nu ştim dacă a fost căsătorit. Eusebiu şi sfântul epifanie ne mărturisesc că matei a scris evanghelia în limba aramaică Înainte de a ajunge apostol, a fost vameş şi se numea levi. Era originar din capernaum şi era fiul lui alfeu. Potrivit tradiţiei, este autorul primei evanghelii. Vor 2 tagen · sfântul apostol şi evanghelist matei este unul dintre cei doisprezece apostoli aleşi de hristos.

Era originar din capernaum şi era fiul lui alfeu. Vor 2 tagen · sfântul apostol şi evanghelist matei este unul dintre cei doisprezece apostoli aleşi de hristos. Eusebiu şi sfântul epifanie ne mărturisesc că matei a scris evanghelia în limba aramaică Nu ştim dacă a fost căsătorit. Înainte de a ajunge apostol, a fost vameş şi se numea levi.

Eusebiu şi sfântul epifanie ne mărturisesc că matei a scris evanghelia în limba aramaică Sfântul Apostol È™i Evanghelist Matei | Doxologia
Sfântul Apostol și Evanghelist Matei | Doxologia from doxologia.ro
Era originar din capernaum şi era fiul lui alfeu. Potrivit tradiţiei, este autorul primei evanghelii. Nu ştim dacă a fost căsătorit. Eusebiu şi sfântul epifanie ne mărturisesc că matei a scris evanghelia în limba aramaică Înainte de a ajunge apostol, a fost vameş şi se numea levi. Vor 2 tagen · sfântul apostol şi evanghelist matei este unul dintre cei doisprezece apostoli aleşi de hristos.

Înainte de a ajunge apostol, a fost vameş şi se numea levi.

Potrivit tradiţiei, este autorul primei evanghelii. Nu ştim dacă a fost căsătorit. Eusebiu şi sfântul epifanie ne mărturisesc că matei a scris evanghelia în limba aramaică Înainte de a ajunge apostol, a fost vameş şi se numea levi. Vor 2 tagen · sfântul apostol şi evanghelist matei este unul dintre cei doisprezece apostoli aleşi de hristos. Era originar din capernaum şi era fiul lui alfeu.

Potrivit tradiţiei, este autorul primei evanghelii. Nu ştim dacă a fost căsătorit. Eusebiu şi sfântul epifanie ne mărturisesc că matei a scris evanghelia în limba aramaică Era originar din capernaum şi era fiul lui alfeu. Vor 2 tagen · sfântul apostol şi evanghelist matei este unul dintre cei doisprezece apostoli aleşi de hristos.

Vor 2 tagen · sfântul apostol şi evanghelist matei este unul dintre cei doisprezece apostoli aleşi de hristos. Pin on Ortodoxie
Pin on Ortodoxie from i.pinimg.com
Eusebiu şi sfântul epifanie ne mărturisesc că matei a scris evanghelia în limba aramaică Vor 2 tagen · sfântul apostol şi evanghelist matei este unul dintre cei doisprezece apostoli aleşi de hristos. Nu ştim dacă a fost căsătorit. Era originar din capernaum şi era fiul lui alfeu. Potrivit tradiţiei, este autorul primei evanghelii. Înainte de a ajunge apostol, a fost vameş şi se numea levi.

Nu ştim dacă a fost căsătorit.

Potrivit tradiţiei, este autorul primei evanghelii. Vor 2 tagen · sfântul apostol şi evanghelist matei este unul dintre cei doisprezece apostoli aleşi de hristos. Nu ştim dacă a fost căsătorit. Era originar din capernaum şi era fiul lui alfeu. Înainte de a ajunge apostol, a fost vameş şi se numea levi. Eusebiu şi sfântul epifanie ne mărturisesc că matei a scris evanghelia în limba aramaică

Sfantul Evanghelist Matei - Sfântul Apostol È™i Evanghelist Matei | Doxologia / Înainte de a ajunge apostol, a fost vameş şi se numea levi.. Eusebiu şi sfântul epifanie ne mărturisesc că matei a scris evanghelia în limba aramaică Nu ştim dacă a fost căsătorit. Potrivit tradiţiei, este autorul primei evanghelii. Vor 2 tagen · sfântul apostol şi evanghelist matei este unul dintre cei doisprezece apostoli aleşi de hristos. Era originar din capernaum şi era fiul lui alfeu.

Nu ştim dacă a fost căsătorit sfantul matei. Vor 2 tagen · sfântul apostol şi evanghelist matei este unul dintre cei doisprezece apostoli aleşi de hristos.

0 Response to "Sfantul Evanghelist Matei - Sfântul Apostol È™i Evanghelist Matei | Doxologia / Înainte de a ajunge apostol, a fost vameş şi se numea levi."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel